Már egy ideje.. sőt, már alig maradt belőle. De lássuk mi lett belőle. A recept a jobb oldali boxban megtalálható. Első kóstolásra elég édes volt, de mint kiderült, két hét palackban érlelés után lett tökéletes, szárazabb. Ízre malátás, tipikus bak íz, enyhe komlósság, kellően erős, 6.1 % alkohollal, Tettnanger komlóval.

bak_korso.JPG

Szerző: Hegedűs János  2014.07.28. 20:18 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hegedus-sor.blog.hu/api/trackback/id/tr786544503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása