Már egy ideje.. sőt, már alig maradt belőle. De lássuk mi lett belőle. A recept a jobb oldali boxban megtalálható. Első kóstolásra elég édes volt, de mint kiderült, két hét palackban érlelés után lett tökéletes, szárazabb. Ízre malátás, tipikus bak íz, enyhe komlósság, kellően erős, 6.1 % alkohollal, Tettnanger komlóval.
2014.07.28. 20:18
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://hegedus-sor.blog.hu/api/trackback/id/tr786544503
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.