Nézzük miért is jött létre a blog. Természetesen nem fogom elkezdeni osztani az észt, mint serfőző mester. Tekintve, hogy eddig összesen három sört főztem életemben, így ez nem lenne túl hiteles. Amire viszont vállalkozok, az annyi, hogy leírom a tapasztalataimat, hogy hogyan kezdtem az elejéről, mire jutottam, és remélhetőleg a kipróbált receptjeim alapján más is tud hasonlóan jó söröket főzni. Mert egy kis odafigyeléssel igenis lehet nagyon jót főzni...

Szerző: Hegedűs János  2014.07.06. 23:39 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hegedus-sor.blog.hu/api/trackback/id/tr366480677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása